Split | Zadar | Zagreb

Anticelulitni tretmani

INDIBA Edna omogućuje izvođenje neinvazivnih i bezbolnih tretmana uklanjanja masnih naslaga sa tijela i uklanjanje celulita koji daju izvanredne rezultate već od prvog tretmana.

Anticelulitni tretmani za oblikovanje tijela, mršavljenje, tretiranje strija, podizanje stražnjice, zatezanje kože, uklanjanje celulita

Ključne prednosti INDIBA Edna Pro Max za uklanjanje celulita

Brzi i vidljivi rezultati:

Rezultati su primjetni već nakon prve sesije, a nastavak tretmana dovodi do još izraženijih efekata.

Sigurnost i Učinkovitost:

Zahvaljujući TURBO MAX tehnologiji koja omogućava kontroliranu hipertermiju, tretmani su ne samo učinkoviti, već i sigurni i udobni za korisnike. INDIBA koristi specifičnu radiofrekvenciju (448 kHz) koja ne oštećuje stanice.

Neinvazivni Tretmani:

INDIBA tretmani su neinvazivni, bezbolni i mogu se ponavljati tijekom cijelog života jer ne izazivaju nuspojave

Inovativna Tehnologija:

INDIBA je inovativni neinvazivni tretman koji koristi monopolar radiofrekvencijsku tehnologiju za poticanje proizvodnje kolagena, čime se postižu vrhunski rezultati zatezanja kože

Duboko djelovanje:

INDIBA tehnologija djeluje duboko, aktivirajući sve stanice. Sve stanice imaju koristi od aktivacije fibroblasta, kolagena i elastina, što rezultira zatezanjem i omekšavanjem kože

Bez Potrebe za Oporavkom:

Nakon INDIBA tretmana nema potrebe za vremenom oporavka, što omogućava pacijentima da se odmah vrate svojim svakodnevnim aktivnostima

uklanjanje celulita split, anticelulitni tretman split, iskustva, tretmani za celulit uklanjanje celulita split, anticelulitni tretman split, iskustva, tretmani za celulit

Područja tijela na kojima INDIBA Edna Pro Max može ukloniti Celulit

Trbuh:

INDIBA može pomoći u zatezanju kože na trbuhu i smanjenju celulita na tom području.

Bokovi i stražnjica:

Ovo su česta područja gdje se celulit najčešće pojavljuje, a INDIBA može pomoći u smanjenju njegove vidljivosti.

Bedra:

Tretiranje masnih naslaga na bedrima, uključujući celulit.

Kako izgleda proces anticelulitnig tretmana (masaže)? ⬇️

Proces Uklanjanja Celulita s INDIBA Edna Pro Max

  1. Visokofrekventni Elektromagnetski Valovi: Sama srž INDIBA Edna Pro Max tehnologije su visokofrekventni elektromagnetski valovi. Kada se primjenjuju na kožu, ovi valovi prodiru duboko u tkivo, ciljajući celulitne naslage i potičući mikrocirkulaciju.

  2. Stimulacija Proizvodnje Kolagena: Jedna od ključnih prednosti INDIBA tretmana je poticanje proizvodnje kolagena. Kolagen je protein odgovoran za čvrstoću i elastičnost kože. Kako starimo, proizvodnja kolagena prirodno opada, što može dovesti do pojave celulita. INDIBA tretman potiče fibroblaste, stanice odgovorne za proizvodnju kolagena, čime se koža zateže i smanjuje vidljivost celulita.

  3. Detoksikacija i Drenaža: INDIBA tehnologija pomaže u uklanjanju toksina iz tijela. Visokofrekventni valovi potiču limfnu drenažu, proces koji pomaže ukloniti višak tekućine i toksina iz tkiva. Ovo ne samo da smanjuje izgled celulita, već i poboljšava opće zdravlje kože.

  4. Poboljšanje Cirkulacije: Povećana cirkulacija je ključna za učinkovito uklanjanje celulita. INDIBA tretman potiče protok krvi u tretiranom području, osiguravajući da stanice kože dobivaju više kisika i hranjivih tvari potrebnih za obnovu.

  5. Sigurnost i Neinvazivnost: Jedna od najvećih prednosti INDIBA Edna Pro Max je što je tretman potpuno neinvazivan. Nema potrebe za kirurškim zahvatima, injekcijama ili dugim periodima oporavka. Tretman je bezbolan, a pacijenti često opisuju osjećaj kao toplo i opuštajuće iskustvo.

  6. Dugotrajni Rezultati: Iako su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, serija tretmana može osigurati dugotrajne rezultate. Redoviti tretmani mogu pomoći u održavanju glatke i čvrste kože bez celulita.

Zbogom celulitu! INDIBA Edna Pro Max anticelulitni tretman je vaša tajna za savršenu kožu!

Razmišljate o više tretmana? Odlučite se za naše pakete i ostvarite značajne uštede!

Kupnjom paketa tretmana možete uštedjeti do čak 25%. Ne propustite ovu izvanrednu priliku da se pobrinete za svoju kožu i pritom uštedite. Kontaktirajte nas danas i saznajte više o našim posebnim paketima i ponudama!
hrCroatian