Split | Zadar | Zagreb

O nama

Dobro došli u MBC sv. Marija, dom tretmana INDIBA® EDNA Pro Max u Hrvatskoj. Naša strast je pružanje transformacijskih, inovativnih i znanstveno utemeljenih tretmana koji pomlađuju i revitaliziraju naše klijente.

Naša vizija

U MBC sv. Marija, zamišljamo svijet u kojem svatko ima pristup najboljoj mogućoj njezi kože i tretmanima za tijelo. Trudimo se kontinuirano inovirati i proširivati naše usluge, osiguravajući da našim klijentima pružimo najnaprednije i najučinkovitije tretmane. Vidimo sebe kao više od kozmetičke klinike – mi smo utočište pomlađivanja i obnove, omogućujući našim klijentima da se osjećaju najbolje i vode samopouzdaniji život.

Indiba uređaj

U Hrvatskoj smo jedini koji koriste najnapredniji Indiba Edna Pro Max uređaj, specijaliziran za širok spektar estetskih i terapeutskih tretmana. Uređaj koristi radiofrekventnu tehnologiju specifične frekvencije od 448kHz. Ova frekvencija omogućava biostimulaciju (sub-termalni efekt) koja aktivira metabolizam stanica, povećava cirkulaciju i aktivira fibroblaste. Također, postiže vaskularizaciju (termalni efekt) koja dilatira krvne žile, povećavajući protok krvi, oksigenaciju tkiva i stanica. Uz to, postoji i hiperaktivacija (hipertermalni efekt) koja razgrađuje masne naslage, detoksicira i potiče drenažu toksina, te potiče proizvodnju kolagena.

Indiba Edna Pro Max uređaj također koristi TURBO MAX tehnologiju koja omogućava uređaju da odmah postigne 250W snage, povećavajući temperaturu tkiva do potrebne hipertermije. Ova tehnologija automatski se isključuje nakon 30 sekundi korištenja radi maksimalne sigurnosti klijenta. Uz to, uređaj ima i patentiranu Cell Boost tehnologiju koja optimizira efekte INDIBA® protokola, intenzivirajući i poboljšavajući rezultate tretmana.

Osim što efikasno tretira bore, podbradak i podočnjake, uređaj također nudi tretmane za zatezanje kože, konturiranje tijela, pomlađivanje tijela, tretmane kose i spa & wellness tretmane. Sve ove funkcionalnosti čine ga iznimno svestranim i učinkovitim alatom za različite estetske i terapeutske potrebe.

Kao stručnjaci u području, kontinuirano se educiramo i prilagođavamo najnovijim tehnološkim dostignućima kako bismo pružili najbolju moguću uslugu. [Izvor](https://www.indiba.com/products/edna-pro/)

indiba edna pro max, najmoćniji uređaj za estetske tretmane u hrvatskoj, uklanjanje podočnjaka, bora, podbratka, sve na jednom mjestu, bezbolno i neinvazivno

Kako funkcionira INDIBA uređaj

Raditi u MBC sv. Marija je zaista nagrađujuće iskustvo.

Zadovoljstvo gledanja naših klijenata kako napuštaju kliniku s obnovljenim samopouzdanjem je neprocjenjivo.

Mi smo više od tima, mi smo obitelj posvećena promicanju wellnessa i ljepote u našoj zajednici.

Ponosna sam što sam dio MBC sv. Marija.

hrCroatian