Split | Zadar | Zagreb

Tretmani za mršavljenje

Otkrijte novi, neinvazivni pristup oblikovanju tijela i mršavljenju s uređajem INDIBA EDNA PRO MAX. Transformirajte svoje tijelo i poboljšajte svoje samopouzdanje s našom inovativnom tehnologijom dizajniranom za borbu protiv celulita i smanjenje masnoće.

Neinvazivni tretmani za mršavljenje

Efikasno Uklanjanje Masnih Naslaga

Indiba tretmani koriste naprednu radiofrekvencijsku tehnologiju za efikasno uklanjanje masnih naslaga, poboljšanje tonusa kože i smanjenje celulita. Naši tretmani za mršavljenje mogu se primijeniti na različite regije tijela, uključujući:

Naši Indiba tretmani za mršavljenje su neinvazivni i sigurni, omogućavajući vam da postignete željene rezultate bez potrebe za kirurškom intervencijom. Indiba radiofrekvencija stimulira metabolizam, povećava protok krvi i potiče prirodno uklanjanje masnih stanica.

Ključne prednosti INDIBA Edna Pro Max tretmana za mršavljenje

Tretman oblikovanja tijela s INDIBA EDNA je revolucionarno, neinvazivno rješenje koje cilja na smanjenje celulita i masnoće. Dizajniran za one koji teže definiranijoj i oblikovanijoj figuri, ovaj tretman može vam pomoći da postignete svoje ciljeve u tijelu bez potrebe za invazivnim kirurškim zahvatima.

Uređaj INDIBA EDNA PRO MAX koristi terapiju radiofrekvencijom kako bi potaknuo zdravu funkciju i revitalizaciju stanica. INDIBA radi na specifičnoj frekvenciji od 448kHz, što uzrokuje termalne i subtermalne efekte, postižući primjetne rezultate već od prvog tretmana.

Biostimulacija (subtermalna) aktivira metabolizam stanica, povećava cirkulaciju i aktivira fibroblaste. Vaskularizacija (termalna) širi krvne žile, povećava protok krvi, oksigenira tkiva i stanice, povećava metabolizam stanica i potiče drenažu. Hiperaktivacija (hipertermalna) razgrađuje masnoće/masne naslage, detoksificira i potiče drenažu toksina, povećava metabolizam stanica i potiče proizvodnju kolagena​1​.

Dodatno, uređaj koristi TURBO MAX tehnologiju koja omogućuje uređaju da odmah dostigne 250W snage, povećavajući temperaturu tkiva dok se ne postigne potrebna hipertermija. TURBO MAX tehnologija se automatski isključuje nakon 30 sekundi upotrebe, što osigurava maksimalnu sigurnost korisnika​1​.

Uređaj također koristi patentiranu Cell Boost tehnologiju koja optimizira efekte INDIBA® protokola, intenzivira i poboljšava rezultate tretmana​1​.

tretmani za mršavljenje, uklanjanje sala, smanjivanje stomaka, uklanjanje sala s stomaka, smanjivanje cala, uklnjanje masnih naslaga, tretmani za zatezanje tijela, tretmani za mršavljenje tretmani za mršavljenje, uklanjanje sala, smanjivanje stomaka, uklanjanje sala s stomaka, smanjivanje cala, uklnjanje masnih naslaga, tretmani za zatezanje tijela, tretmani za mršavljenje
uklanjanje masnih naslaga uklanjanje masnih naslaga

Područja tijela na kojima INDIBA Edna Pro Max može ukloniti masne naslage

Abdomen:

Smanjivanje lokaliziranih masnih naslaga na trbuhu za ravniji i toniraniji izgled.

Bokovi i stražnjica:

Oblikovanje i smanjenje masnoća na bokovima i stražnjici za bolje definirane konture.

Bedra:

Tretiranje masnih naslaga na bedrima, uključujući celulit.

Podbradak:

Redukcija masnih naslaga u području podbratka za bolje definiranu liniju lica.

S INDIBA Edna Pro Max, možete ciljati i ukloniti masne naslage na različitim dijelovima tijela, ostvarujući tonirane i dobro oblikovane konture.

hrCroatian