Split | Zadar | Zagreb

Revolucija u Beauty Tretmanima Stigla u Zadar

Sadržaj
uklanjanje bora

Zadar se sada može pohvaliti najnovijim dostignućima u svijetu estetske medicine i wellnessa, zahvaljujući otvaranju nove poslovnice MBC sv. Marija na Trgu Kneza Višeslava 8. Naša poslovnica nije samo prostor ljepote; to je mjesto gdje se inovacija i personalizirani pristup susreću, vođeni našim vrhunskim uređajem INDIBA Edna Pro Max.

INDIBA Edna Pro Max: Revolucija u Tretmanima Ljepote i Wellnessa

INDIBA Edna Pro Max predstavlja vrhunac u tehnologiji za tretmane lica i tijela. Ovaj uređaj koristi naprednu radiofrekvencijsku tehnologiju za pružanje širokog spektra tretmana, od antiage tretmana i tretmana za pomlađivanje do tretmana oblikovanja tijela i tretmana mršavljenja.

Povijest i Prednosti INDIBA EDNA Pro Max

INDIBA, počevši iz Španjolske 1980-ih, brzo se istaknuo kao lider u polju estetske medicine zahvaljujući svojoj inovativnosti i učinkovitosti. INDIBA Edna Pro Max uređaj je vrhunac ove tradicije, pružajući ne samo neinvazivno pomlađivanje kože i tretmane za zatezanje kože, već i posebne tretmane poput terapija za elastičnost kože, tretmana za zdravu kožu i tretmana za smanjenje bora i linija.

Širok Spektar Tretmana

Naši tretmani uključuju:

  • Tretmani Mršavljenja: Personalizirani pristupi koji ciljaju na smanjenje masnih naslaga.
  • Tretmani Lica: Uključujući uklanjanje bora, uklanjanje podočnjaka i lifting lica bez operacije.
  • Tretmani Kože: Pružamo sve od neinvazivnog uklanjanja celulita do tretmana za smanjenje strija.
  • Antiage Tretmani: Za očuvanje mladalačkog izgleda, koristimo metode poput stanične biostimulacije i vaskularizacije.
  • Wellness & Spa: Opuštajući tretmani koji kombiniraju ljepotu i relaksaciju.
  • Radiofrekvencijski Tretmani Lica: INDIBA Edna Pro Max pruža neinvazivno pomlađivanje s naprednom tehnologijom.

Ekskluzivna Ponuda za Naše Zadarske Klijente!

U prvom mjesecu otvaranja, nudimo vam neodoljiv popust do 50% na sve tretmane. Doživite tretmane za osvježenje lica, tretmane za toniranje tijela, ili bilo koji drugi tretman koji zadovoljava vaše potrebe.

Zašto Odabrati MBC sv. Marija?

Naša posvećenost kvaliteti i individualnom pristupu čini nas idealnim izborom za sve koji traže vrhunske tretmane ljepote i wellnessa. Sa INDIBA Edna Pro Max uređajem, nudimo vam tretmane koji su sigurni, učinkoviti, i prilagođeni vašim individualnim potrebama.

Posjetite nas u našoj novoj poslovnici na Trgu Kneza Višeslava 8 i započnite svoje putovanje prema ultimativnoj ljepoti i wellnessu.

Pogledajte naše rezultate ovdje

Podjeli

Povezani članci

hrCroatian